Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Arxontas


Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης: από νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες. Η ομάδα της Κρήτης κέρδισε εκτός έδρας τον Θρασύβουλο, ενώ ο Αστέρας συνέτριψε στο γήπεδό του τον Άρη. Έτσι απομακρύνθηκαν από τις επικίνδυνες θέσεις. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και αν μείνει αυτή η διαφορά λογικά εξασφαλίζονται. Ισοπαλία λοιπόν, Χ 2.75 @ betoto.

Άρης – Ξάνθη: οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να έχουν ελπίδες να μπουν στα play off. Η ακριτική ομάδα ίσως είναι η πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν νομίζω να σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια του Άρη. Άσσος 1.75 @ interwetten.

Λεβαδειακός – Πανιώνιος: εδώ ακριβώς ισχύει ότι και στο παιχνίδι του Εργοτέλη. Άλλη μια ισοπαλία. Χ 3.00 @ ΟΠΑΠ.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ιωνικός: άμεση ανάγκη τους βαθμούς έχει ο ΑΣΑΚ. Βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να πάρει άλλους 3 βαθμούς εντός έδρας. Άλλωστε στην Καρδίτσα έχουν συγκεντρωθεί 20 από τους 24 βαθμούς των γηπεδούχων. Ο Ιωνικός έμεινε μακριά από την 3η θέση και ήδη κάνει τα σχέδιά του για του χρόνου. Άσσος 1.75 @ betoto.

Παλέρμο – Λέτσε: η Παλέρμο δεν ξέρω κατά πόσο κυνηγάει την έξοδό της στο κύπελλο UEFA. Η Λέτσε καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Γιατί να μην της χαρίσει το τρίποντο η γηπεδούχος και να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς για του χρόνου; Διπλό 5.50 @ interwetten.

Μπόχουμ – Μπάγερν: 4 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Χέρτα έχει η ομάδα του Μονάχου. Ούτε που θέλει να σκέφτεται τυχόν απώλειες στο συγκεκριμένο ματς. Θα ακολουθήσουμε τους Ευρωπαίους Βαυαρούς. Διπλό 1.60 @ betoto.

Σαλερνιτάνα – Γκροσέτο: άρχισαν τα όργανα στην γειτονική μας Ιταλία. Από την 30η αγωνιστική φρόντισαν οι φίλοι μας οι μακαρονάδες να μας πλασάρουν τις ισοπαλίες τους. Αυτή την στιγμή υπάρχει μέχρι και στο 2.40!!! Ελπίζουμε να την προλάβουμε σε καλή απόδοση. Ισοπαλία 2.85 @ ΟΠΑΠ.
Συστημα 4 ( 35 στήλες ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου