Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Ολλανδία-Eredivisie 14/03



Vitesse v NAC Breda: Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι γηπεδούχοι δεν πανηγύρισαν τη νίκη. Ηττήθηκαν από τη Φόλενταμ με 1:0 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι χάνουν δύσκολα όμως έχουν αρκετές ισοπαλίες. Συνολικά έχει τις περισσότερες ισοπαλίες μαζί με τη Ναϊμέγκεν. Η Φίτεσε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Η Μπρέντα προέρχεται από ήττα με 1:2 κόντρα στη Φέγενορντ και γενικά δεν βρίσκεται και σε καλή κατάσταση που ακόμα έχει αρκετά προβλήματα. Τιμωρημένος ο στόπερ Πέντερς ενώ εκτός ο Ντε Γκράαφα και ο Έλσοτ. Σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείτε το over 2.5 1,75 @ Gamebookers καθώς παραδοσιακά στα παιχνίδια τους σημειώνονται αρκετά τέρματα. Μετά ρισκάρουμε με την ισοπαλία 3,25 @ Gamebookers .


Heerenveen v Sparta Rotterdam: Από μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γκρόνιγκεν προέρχεται η Χέρενφεν. Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση παρά τις απουσίες που έχει. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. Στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη θέση από τη οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Εκτός ο Βαϊρίνεν, Η Σπάρτα Ρ. προσπαθεί να επιβιώσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία. Μόνιμα εκτός ο Μπούερεν και ο πορτιέρο Γουάπεναρ. Αν και μικρός ο άσσος 1,35 @ Gamebookers αποτελεί στηρίγμα. Δεύτερη επιλογή το οver 2.5 1.45 @ Gamebookers.


Willem II v Twente: Πέρασαν οκτώ αγωνιστικές για να πάρει νίκη η Βίλεμ. Νίκησε εκτός έδρας τη Σπάρτα Ρ. με 1:0. Δώδεκα χρόνια έχει να νικήσει τη Τβέντε με απολογισμό 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ντέουλ,Κουάστεν,Αγκούν και Σχένκελ. Η Τβέντε έμεινε στο 1:1 εντός έδρας κόντρα στην Αϊντχόφεν αλλά προβλημάτισε αρκετά. Στα τελευταία έξι παιχνίδια δεν έχει ήττα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώνονται αρκετά τέρματα και το over 2.5 1,70 @ Gamebookers είναι αρκετά πιθανό ενώ σαν δεύτερη επιλογή θα πάω με το διπλό 1,55 @ Gamebookers.


Heracles v Volendam: Από ήττα προέρχεται η Χέρακλες κόντρα στη Ντε Γκφραάφστσαπ με 1:0.Εκτός έδρας μετράει μόνο κακές εμφανίσεις που αποδυναμώνεται αρκετά. Εντός έδρας παλεύει όλα τα παιχνίδια ώστε να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μόνιμα εκτός ομάδας παραμένουν οι Μπρίτζι και Στέουρ. Η Φόλενταμ κάνει την ύστατη προσπάθεια να ξεκολλήσει από το πάτο της βαθμολογίας και όπως φαίνεται έχει όλα τα φόντα. Νίκησε τη προηγούμενη αγωνιστική τη Φίτεσε με 1:0 σε ένα ωραίο παιχνίδι και η ψυχολογία της ομάδας είναι στο φουλ. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Προβλέπω ένα κλειστό παιχνίδι με το under 2.5 2,00 @ Gamebookers και στη συνέχεια με την ισοπαλία 3,40 @ Gamebookers.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου