Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Γερμανία - Ζweiteliga 13/03




Kaiserslautern v Koblenz: Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη ΦΣΒ Φρανκφούρτη και απέχουν έξι βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στη Bundesliga. Όσο αδύναμη είναι εκτός έδρας τόσο δυνατή είναι εντός έδρας αφού μετράει οκτώ νίκες τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες. Από την άλλη η Κόμπλεντζ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας έχει  δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παραδοσιακά στα μεταξύ τους παιχνίδι σημειώνονται αρκετά τέρματα. Στο πρώτο γύρο η Κόμπλεντζ είχε διαλύσει τη Καϊζερσλάουτερν με 5-0. Πρώτη μας επιλογή είναι το over 2.5 1.8 @ Gamebookers και μετά θα ρισκάρω με το over 3.5 2.90 @ Gamebookers.

 

Munich 1860 v Frankfurt: Με μεγάλο διπλό έφυγε η Μόναχο 1860 μέσα στην έδρα της Ίνγκολσταντ με 2:3.Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει ισάριθμα over. Βρίσκεται σε μέτρια φόρμα και εντός έδρας είναι πολύ ασταθείς. Από την άλλη η ΦΣΒ Φρανκφούρτης στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μετράει πέντε νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Με αυτό το καλό ντεμαράζ βλέπει πιο αισιόδοξα την παραμονή της στη κατηγορία. Εκτός έδρας χάνει με μεγάλη δυσκολία ενώ το αγαπημένο της αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι η ισοπαλία. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη και το μόνο που μπορώ να δω είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο 2,15 @ Gamebookers ενώ καλό φαίνεται και το over 2.5 1.85 @ Gamebookers.

 

Nurnberg v Ahlen: Στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Ντούισμπουργκ, η Νυρεμβέργη προηγήθηκε στο 89’ με 1:2 και τελικά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Με αυτό το γκολ έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της ανόδου καθώς απέχει από την τρίτη προνομιούχο θέση επτά βαθμούς. Στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ.  Η Άλεν προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βέχεν με 1:0 και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με τη παραμονή της στη κατηγορία. Εκτός έδρας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ασταθείς και η τελευταία νίκη της εκτός έδρας ήταν πριν επτά αγωνιστικές. Θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους 1,50 @ Gamebookers και μετά θα πάμε το under 2.5 2.10 @ Gamebookers.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου