Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Γαλλία Ligue 2 13/03


ΒΑΝ – ΑΜΙΑΝ: και οι δύο ομάδες ούτε παλεύουν για να σωθούν, αλλά ούτε διεκδικούν και την άνοδό τους. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 7η θέση με 37 βαθμούς και έχει εντός έδρας απολογισμό 6-6-1. Η Αμιάν, με 5 βαθμούς λιγότερους, είναι στην 13η θέση. Εκτός έδρας έχει να επιδείξει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι που στο τέλος θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι. Ρισκάρουμε στον άσσο 2.00 @ betoto.
ΚΛΕΡΜΟΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: αέρα 6 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού έχει η γηπεδούχος. Εντός έδρας έχει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 13 αγώνες. 5 βαθμούς πιο πάνω βρίσκεται η Γκινγκάμπ. Στόχος της πλέον ένα καλό πλασάρισμα για φέτος. Εκτός έδρας έχει 6 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια ενώ μετράει ακόμα και 2 νίκες και 5 ήττες. Θα πάμε με την ισοπαλία 2.90 @ betoto.
ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ: η γηπεδούχος αντιμετωπίζει μία από τις ομάδες που δίνουν μάχη για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η Μπαστιά έχει 33 βαθμούς με 5 νίκες και ισλαριθμες ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια. Η Μονπελιέ σήμερα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκεί θέλει να παραμείνει. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει γιατί είναι δύσκολο να προβλέψουμε σημείο. Όμως θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. G/G 1.90 @ betoto.
ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΡ: δύο βαθμοί χωρίζουν τους δύο σημερινούς αντιπάλους. Η Μπρεστ έχει 34 βαθμούς και η Τουρ 36. Όμως η γηπεδούχος στο γηπεδό της δεν τα πάει καλά. Έχει την 4η χειρότερη επίδοση εντός. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα και εξω έχει μαζέψει τους ίδιους ακριβώς βαθμούς. Αλλά και η Τουρ εκτός παραπαίει. Έχει μόλις 7 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, πράγμα που τις δίνει την 3η χειρότερη εκτός έδρας επίδοση. Δεν θα ρισκάρουμε μόνο με τον άσσο, θα κολλήσουμε και την ισοπαλία δίπλα. 1Χ 1.17 @ betoto.
ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΜΣ: 7 νίκες εντός έδρας έχει η γηπεδούχος σε 12 παιχνίδια. Έτσι απέκτησε έναν αέρα 8 βαθμών από την ζώνη και σήμερα της παρουσιάζεται η ευκαιρία να την πάει στους 11. Η Ρεμς είναι στην 18η θέση που οδηγεί στην 3η κατηγορία της Γαλλίας. Ο εκτός έδρας απολογισμός είναι 2-5-6. Δύσκολη αναμέτρηση θα πάμε με τρεις επιλογές. Άσσος 2.05 @ betoto, G/G 1.90 @ betoto και over 2.5 2.20 @ betoto.
ΣΑΤΟΡΟΥ – ΜΠΟΥΛΟΝ: δύσκολα θα προλάβει να καλύψει τους 5 βαθμούς που χωρίζουν την γηπεδούχο από την σωτηρία. Δεν έχει δείξει τίποτα θετικά στοιχεία. Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της έχοντας 3 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια. Η Μπουλόν έχει 5 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Δύσκολα θα προλάβει το όνειρο αλλά μπορεί να το κυνηγήσει. Δεν ξέρουμε αν θα κερδίσει. Αυτό που βλέπουμε είναι να μην μπαίνουν πολλά γκολ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Under 2.5 1.50 @ betoto.
ΛΑΝΣ – ΑΖΑΞΙΟ: η πρωτοπόρος Λανς αντιμετωπίζει την 17η Αζαξιό. Η γηπεδούχος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας διαφορά 6 βαθμών από τον δεύτερο. Εντός έδρας έχει 9 νίκες σε 13 ματς και σήμερα θα έρθει ακόμα μία. Η φιλοξενούμενη έχει διαφορά 5 βαθμών από την ζώνη. Ο εκτός έδρας απολογισμός της είναι 2-4-6. Φαβορί οι γηπεδούχοι. Άσσος 1.40 @ betoto.
ΣΕΝΤΑΝ – ΜΕΤΣ: πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σεντάν βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς. Αντιμετωπίζει την 2η Μετς. Η τελευταία δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο στην έδρα της γηπεδούχου. Ότι και αν επιλέξουμε θα είναι ρίσκο οπότε προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι.
ΤΡΟΥΑ – ΑΝΖΕ: αρκετά καλά τα πηγαίνει η Τρουά στην έδρα της. Έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια. Βλέπουμε δηλαδή ότι δύσκολα χάνει. Η Ανζέ από την άλλη κατρακύλησε στην 4η θέση αλλά ακόμα δεν έχασε το όνειρο της ανόδου. Βρίσκεται ένα μόλις βαθμό κάτω από την 3η θέση αλλά σήμερα μάλλον θα μεγαλώσει αυτή η διαφορά. Δύσκολα θα κερδίσει η φιλοξενούμενη. 1Χ 1.33 @ betoto.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου