Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Β' Εθνική 15/03


Αναγέννηση Καρδίτσας – Ιωνικός: άμεση ανάγκη τους βαθμούς έχει ο ΑΣΑΚ. Βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να πάρει άλλους 3 βαθμούς εντός έδρας. Άλλωστε στην Καρδίτσα έχουν συγκεντρωθεί 20 από τους 24 βαθμούς των γηπεδούχων. Ο Ιωνικός έμεινε μακριά από την 3η θέση και ήδη κάνει τα σχέδιά του για του χρόνου. Άσσος 1.70 @ betoto.


Καλλιθέα – Απόλλων Καλαμαριάς: άλλη μια ομάδα που θέλει άμεσα βαθμούς είναι η Καλλιθέα. Η Καλαμαριά μετά τον ορισμό προσωρινής διοίκησης έκανε 2 σερί νίκες. Έτσι απέκτησε αέρα 6 βαθμών από την ζώνη. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων. Άσσος 1.45 @ betoto.


Εθνικός Αστέρας – Ηλυσιακός: δύο πρώην γείτονες αναμετρόνται σήμερα στην Καισαριανή. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες. 27 έχει ο Αστέρας και κάτω από την ζώνη ο <<Ήλιος>> με 24. Ο Χατζάρας αποτελεί παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους και στον πάγκο τους θα βρίσκεται ο Παπαχρήστου. Θα πάμε με το Χ2 1.81 @ betoto.

Ατρόμητος – Καστοριά: 10 νίκες και 2 ισοπαλίες έχουν οι γηπεδούχοι στο Περιστέρι. Είναι αήττητοι και αντιμετωπίζουν τους Γουναράδες που έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία. Πάμε με τον άσσο 1.30 @ betoto.


Καλαμάτα – Ολυμπιακός Βόλου: η μαύρη θύελλα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντιμετωπίζει στην Καλαμάτα τον Ολυμπιακό που από τότε που έχασε το τρένο της ανόδου παρουσιάζεται αδιάφορος. Στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια έχει 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ευκαιρία για τη γηπεδούχο να ανασάνει. Άσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου