Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Γερμανία-Zweiteliga 15/03

Alemannia Aachen v FC St. Pauli: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Φράιμπουργκ με 2:1.Δεν έχει ελπίδες πλέον για την άνοδο μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε έντεκα εντός έδρας παιχνίδια μετράει οκτώ νίκες , μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Σαν Πάουλι κατάφερε και γύρισε το παιχνίδια σε 3:2 κόντρα στη Χάνσα Ρόστοκ αφού βρέθηκε να χάνει με 0:2 στο 5’ λεπτό. Εκτός έδρας παρουσιάζεται αδύναμη και αυτό στοίχησε στην ομάδα για μια καλύτερη πορεία. Τιμωρημένος ο μέσος Μπολ ενώ τραυματίας είναι ο Τρόγιαν. Λογικό φαβορί η Άαχεν και αυτή θα τιμήσουμε στο 1,73 @ Gamebookers.


FC Augsburg v Rot-Weiss Oberhausen: Χρυσό βαθμό πήρε η Άουσπουργκ στην έδρα της Μάιντζ παίζοντας αρκετά καλά. Έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός οι μέσοι Μπάιερ και Μίλερ. Η Ομπερχάουζεν έχασε εκτός έδρας με 3:1 κόντρα στη Γκρόιτερ αλλά απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Βρίσκεται σε καλή φόρμα αλλά εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει τόσο καλά .Θα λείψουν ο μέσος Κάγια ο φορ Λούτς. Νομίζω ότι μία ισοπαλία 3,25 @ Gamebookers δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο ομάδες.


Hansa Rostock v FC Ingolstadt 04: Έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη η Χάνσα Ρόστοκ. Προηγήθηκε με 2:0 στην έδρα της Σαν Πάουλι και τελίκα έφυγε ηττημένη με 3:2.Με νέο τεχνικό στο πάγκο τον Τσάχουμπερ θα παίξει σήμερα για τη νίκη που αποτελεί μονόδρομο. Με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε η Χάνσα, έχασε και η Ίνγκολσταντ εντός έδρας από το Μόναχο 1860. Τραυματίας ο αμυντικός Κάιντελ. Πρόκειται για τις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας βάσει φόρμας. Πιστεύω όμως ότι ήρθε η ώρα να πάρει τη νίκη η Χάνσα 1,65 @ Gamebookers για να έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή.


MSV Duisburg v SC Freiburg: Η Ντούισμπουργκ στάθηκε τυχερή και πήρε την εντός έδρας ισοπαλία στα τελευταία λεπτά κόντρα στη Νυρεμβέργη. Στα τελευταία έξι παιχνίδια είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Θα απουσιάσει ο επιθετικός Χέλερ. Η πρωτοπόρος Φράιμπουργκ πολύ δύσκολα θα χάσει ένα από τα τρία εισιτήρια της ανόδου. Βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες. Επιστρέφει ο Γιέγκερ. Συνολικά η παράδοση στην έδρα της Ντούισπουργκ μας δείχνει ότι σε εννέα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δύσκολο παιχνίδι για εκτιμήσεις αλλά βλέπουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την ισοπαλία 3,10 @ Gamebookers να έχει το πρώτο λόγο.


VfL Osnabrück v Greuther Fürth: Η Όσναμπρικ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να παλέψει όλα τα παιχνίδια αν θέλει να σώσει τη παρτίδα. Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3:0 κόντρα στη Κόμπλεντζ. Τιμωρημένος ο μέσος Σέφερ ενώ τραυματίες είναι οι Μανό και Γκάισλερ. Η Γκρόιτερ κέρδισε πολύ δύσκολα την Ομπερχάουζεν τη περασμένη αγωνιστική με 3:1 και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Μάιντζ πέρασε στη δεύτερη θέση. Λόγω τιμωρίας θα απουσιάσουν τρεις παίκτες ενώ τραυματίας είναι ο μπακ Ραν. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με τον άσσο της Όσναμπρικ 3,00 @ Gamebookers όπου έχει περισσότερο ανάγκη του βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου