Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Ολλανδία-Eredivisie 15/03

Feyenoord v PSV Eindhoven: Μεγάλο ντέρμπι στο Ρότερνταμ. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν και γίνονται αποτελεσματικοί και στα τελευταία έξι παιχνίδια παραμένουν αήττητοι. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μπρέντα με 1:2. Κάνει την ύστατη προσπάθεια να πάρει μία θέση στα μπαράζ για το κύπελλο Uefa. Η Αϊντχόφεν έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της την περασμένη αγωνιστική αφού ισοφαρίστηκε στο 94’ λεπτό κόντρα στη Τβέντε. Έτσι χάθηκε τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει στη δεύτερη θέση. Τιμωρημένος ο Άμραμπατ. Βλέπω την Αϊντχόφεν να φεύγει νικήτρια στο ντέρμπι έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις. Το διπλό στο 2,20 @ Gamebookers.


Ajax Amsterdam v De Graafschap: Ο Αίαντας δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες όπου στοχεύει πλέον στη δεύτερη θέση. Τη Πέμπτη αντιμετώπισε τη Μαρσέιγ στη Γαλλία όπου ηττήθηκε με 2:1.Εντός έδρας μετράει δέκα νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα.Τιμωρημένος ο Βιλ και Γκάμπρι και Βερτόγκεν είναι εκτός. Η Ντε Γκραάφστσαπ πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στη Χέρακλες τη προηγούμενη αγωνιστική με 1:0 και συνεχίζει να ελπίζει στη παραμονή.Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μόλις μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Για το σημερινό αγώνα εκτός ο φορ Σαχάρ , ο στόπερ Κέλερ και ο μπακ-χαφ Φράνκελ. Λόγω ότι ο άσσος είναι πολύ χαμηλός σε απόδοση θα πάμε με το over 2.5 1.45 @ Gamebookers και στο 1/1 ημίχρονο τελικό 1,60 @ Gamebookers.

Den Haag v NEC Nijmegen: Από σημαντική εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ προέρχεται η Ντε Χάαγκ με σκορ 1:1.Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Κόντρα στη Ναϊμέγκεν έχει κακή παράδοση καθώς δεν την έχει νικήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν  να πλασαριστούν στα μπαράζ για το Uefa.Προέρχονται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αλκμαάρ και δεν χωράνε άλλες απώλειες.Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στο σημερινό παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο διπλό 2,40 @ Gamebookers καθώς θεωρούμε τη Ναϊμέγκεν καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους. Σύμμαχος μας και η παράδοση.


Utrecht v AZ Alkmaar: Οι γηπεδούχοι στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν έχουν σημειώσει τέρμα. Τη προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0:0 κόντρα στη Ρόντα και συνεχίζει να έχει ελπίδες για τα μπαράζ του Uefa. Τιμωρημένοι οι χαφ Κορνέλισε και ο Φαν Ντέικ. Η Αλκμαάρ απέχει από τη δεύτερη Τβέντε έντεκα ολόκληρους βαθμούς και ουσιαστικά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στις 26 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί έχει μόνο δύο ήττες. Θα λείψει ο βασικός τερματοφύλακας που έσπασε το χέρι του ενώ τραυματίας είναι και ο μέσος Μέντες. Πρώτη επιλογή μας είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο 2,15 @ Gamebookers και στη συνέχεια το διπλό 1,83 @ Gamebookers.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου